02 / 05 / 2024

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği düzenledi!

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği düzenledi!

Bürüngüz Cami önünde gerçekleşen aşure dağıtımına binlerce vatandaş katıldı ve uzun kuyruklar oluşturdu. Aşure dağıtımından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Numanoğlu İnşaat'e böyle bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler.




Numanoğlu İnşaat, Muharrem ayı vesilesi ile Kayseri'de binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu. Cuma namazı çıkışında Kayseri Cumhuriyet Meydanında bulunan Bürüngüz Cami önünde gerçekleşen aşure dağıtımına binlerce vatandaş katıldı ve uzun kuyruklar oluşturdu. Aşure dağıtımından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Numanoğlu İnşaat'e böyle bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler. 

Öte yandan Numanoğlu İnşaat Koordinatörü Hatice Hamzaoğlu da aşure dağıtımına katıldı ve önemli açıklamajarda bulundu. Numanoğlu İnşaat olarak Kayseri'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Hamzaoğlu, "Numanoğlu İnşaat olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Bundan dolayı da bulunduğumuz ayın Muharrem avı olması vesilesiyle en güzel şeyin Kayserili hemşehrilerimize aşure dağıtımı olacağını düşündük ve böyle bir etkinliği gerçekleştirdik" dedi. 


Büyük Kayseri


Geri Dön