09 / 05 / 2024

Numara 20 Ofis kimin

Numara 20 Ofis kimin

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Kalyon İnşaat ve ASF ortak projesi olan Nev201 projesinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Nev201 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirimle satışlar başladı. İşte Nev201 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Konutta yüzde 20 indirimle 174 milyonluk satış!

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile 253 adet konut ve ofis sattıklarını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gençler yoğun ilgi gösterdi. Satışlardan 174 milyon TL ciro yaptık” dedi...

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

İstanbul ofis bölgelerindeki boşluk oranı yüzde 18,45!

2017-4. Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre İstanbul ana ofis bölgelerinde boşluk oranı,  Asya Yakasında yüzde 12,97’den yüzde 14,17’ye, Avrupa Yakasında ise yüzde 18,82’den yüzde 20,72’ye yükseldi. Bu gelişmelerle toplam boşluk oranı yüzde 18,45 oldu.

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 20 Ofis kimin Haberi

Numara 20 Ofis kimin

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umbrella Holding tarafından kuruldu. 


Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
İş merkezi (ofis) kurmak işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek,gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel,sekretarya, bilgisayar,posta kutusu,telekonferans,telefon,faks ve benzerihizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim eğitim programları hazırlamak ve uygulamak, ve bu konularda danışmanlık vermek, ve...