12 / 05 / 2024

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat iletişim

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat iletişim

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Abo Smra ve Anjee Al Tal ortaklığında kuruldu.

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Mohammed T.H.Al Mashloum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi sona erdi!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

One Tower elektrikli araçlara destek veriyor!

Ankara Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan projelerden birisi olarak dikkati çekiyor.

One Tower'da elektrikli araçlar için 15 istasyon kurulacak!

İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan Başkent'in sayılı projelerden birisi olarak dikkati çekiyor...

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık!

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire! Hemen teslim!

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konutların hemen teslim edildiği Büyükçekmece One Life Residence'ta banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Anadolu Desenleri sergisi One Tower'da açıldı!

Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisi One Tower'da açıldı. İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan'ın ev sahipliğindeki açılışa çok sayıda iş adamı ve sanatsever katıldı.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat iletişim Haberi

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat iletişim

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...