28 / 04 / 2024

One Tower'da elektrikli araçlar için 15 istasyon kurulacak!

One Tower'da elektrikli araçlar için 15 istasyon kurulacak!

İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan Başkent'in sayılı projelerden birisi olarak dikkati çekiyor...



Yeterli istasyon olmadığı için çok fazla tercih edilmeyen elektrikli araçlar için One Tower'da 15 istasyon kurulacak.


İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan Başkent'in sayılı projelerden birisi olarak dikkati çekiyor. Proje ortaklarından Özkan Özçelik, "Dünyadaki çevreci projelerin, elektrikli araçlarla ilgili çalışmalar yapmayı unutmadığını gözlemledik" dedi. 


TEMİZ YARINLAR İÇİN… 

Yüksek konumu nedeniyle "Başkent'in zirvesi" diye de bilinen One Tower'ı hayata geçirirken doğaya dost ve en az zarar veren bir yapı kurgulamayı planladıklarını söyleyen Özçelik, gelecek kuşaklara aktarılacak en önemli mirasın temiz yarınlar olduğunu ifade etti. Özçelik, "Şu an One Tower'la bu hayalimizin gerçekleştiğine inanıyoruz. Çünkü güneş enerjisinden yararlanmaktan atık suların temizlenerek peyzaj çalışmalarında kullanılmasına kadar birçok uygulamayı projede buluşturduk" diye konuştu. 


ÇEVRE DOSTU PROJEYİ BİZ DESTEKLİYORUZ

Özkan Özçelik, çevre dostu bir proje olarak elektrikli otomobillerin daha fazla tercih edilebilir olması için neler yapabileceklerini düşündüklerini ve araştırmaları neticesinde elektrikli otomobili şarj edebilecek yer bulmakta güçlük çekileceği için tüketicilerin bu araçlardan uzak durduğunu fark ettiklerini kaydetti. Özçelik, "Artık konutlarımızın sahipleri, otoparkımızda yer alacak 15 istasyonda elektrikli araçlarını şarj edebilecek" şeklinde konuştu. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön