27 / 04 / 2024

Nur Ali Doğan

Nur Ali Doğan

Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi çalışanlarından Nur Ali Doğan'ın babası Süleyman Doğan vefat etti. Vefatı üzerine Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi'nden taziye mesajı yayınladı.

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Doğan Jeotermal Group'tan 2 yeni termal tesis geliyor!

Mühendislik okuduğu yıllarda Türkiye’nin jeotermal potansiyeli ile tanışan Mehmet Ali Doğan, 1994’ten itibaren adeta kafayı bu konuya taktı. Bu alanda ülkemizin en büyük girişimcilerinden biri haline gelen Doğan, 3 büyük termal tesisi kurdu ve 2 tesisin yatırımını başlattı.

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversiteler Birliği Üyesi, 1955 İTÜ İnşaat Mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, Eski Karayolcu Raziye Yaramoğlu'nun 54 yıllık hayat arkadaşı Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti.

Mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir?

Miras, bir kimsenin vefat etmesi halinde terekesinin mirasçılarına intikal etmesi halinde söz konusu oluyor. Peki, mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir? İşte mirasta yetkili mahkemeler...

Davut Doğan: Kelebek Mobilya 5 yılda 350 mağazaya ulaşacak!

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz 5 yılda 350 mağaza" dedi...

Nur Ali Doğan Haberi

Nur Ali Doğan

Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi çalışanlarından Nur Ali Doğan'ın babası Süleyman Doğan vefat etti. Vefatı üzerine Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi'nden Nur Ali Doğan'ın çalışma arkadaşları taziye mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj:

Başsağlığı

Dostumuz ve mesai arkadaşımız Sayın Nur Ali Doğan'ın muhterem babaları Süleyman Doğan Beyefendi'nin vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allan'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

Danytur Turizm ve Seyahat Anonim...