21 / 05 / 2024

Nur Alp Grup Yapı İnşaat iletişim

Nur Alp Grup Yapı İnşaat iletişim

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dim tarafından kuruldu. 

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Arslan, Mehmet Fatih  Arslan ve Serap Nur Uzunoğlu  ortaklığında kuruldu.

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dim tarafından kuruldu. 

Regal Grup Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regal Grup Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp Gener tarafından kuruldu.

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Zeki Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi, Dünya Gazetesi Blokları'nda kuruldu.

Nika Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nika Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 400 bin TL sermaye ile, Alp Eren Karagöz, Gürcan Karagöz ve Serdar Özcan ortaklığıyla kuruldu...

Spradon Quartz 'ta Kuzu Grup 'tan 492 bin liraya 4+1!

Spradon Quartz, Kuzu Grup tarafından inşa edildi. Bahçeşehir 'de yapımı tamamlanan projede 4 oda 1 salon evler 149 ve 160 metrekare büyüklüğünde. Fiyatları 492 bin liradan başlıyor, 520 bin liraya kadar yükseliyor. Projede taksitler 1.375   TL 'den başlıy

Nur Alp Grup Yapı İnşaat iletişim Haberi

Nur Alp Grup Yapı İnşaat iletişim

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dim tarafından kuruldu. 

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane endüstri tesisleri santraller trafo merkezleri telefon telgraf enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekomünikasyon tesislerinin inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Atakent Mh.221.Sk.Rota Office Sit.A Blk.Ap.N.3 A/17...