20 / 05 / 2024

Nur Camii külliyesi

Nur Camii külliyesi

TÜRKİYE Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi,Kırıkkale Valililiği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programın ardından inşaatı devam eden Nur Camii ve Külliyesini gezdi...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Ayasofya imar planlarına Ayasofya Camii-Külliyesi olarak işlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Ayasofya'nın imar planlarındaki müze fonksiyonunun, "Ayasofya Kebir Camii Şerifi ve Külliyesi" olarak değiştirilmesi teklifi kabul edildi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi açıldı!

Ankara'nın üçüncü en büyük ibadethanesi olan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün cuma namazından sonraki törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenilerek tasarlanan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, yarın cuma namazının ardından törenle yapılacak...

Nur Camii külliyesi Haberi

Nur Camii külliyesi

TÜRKİYE Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi, camilerin, Asr-ı Saadet'ten, Peygamberimizin (asm) Mescid-i Nebevi'yi inşasından itibaren toplumun merkezinde, Müslümanların kalbinin attığı mekânlar olarak geldiğini söyledi. Kırıkkale Valililiği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Çelebi, programın ardından inşaatı devam eden Nur Camii ve Külliyesini gezdi. Çelebi, şehirlerin süsü olan camilerin tarihle bağlan güçlendirdiğini dile getirdi. Camilerin hayatın ve toplumun merkezinde yer aldığını anlatan Çelebi, "Camiler, Asr-ı Saadet'ten, Peygamberimizin (asm) Mescid-i Nebevi yi inşasından itibaren toplumun merkezinde, Müslümanların kalbinin atağı mekânlar olarak gelmişlerdir. Her türlü dertler, tasalar, hüzünler, neşe ve sevinçler burada paylaşılmıştır" dedi. 


Yeni...