18 / 05 / 2024

Nur Fettahoğlu rumelihisarı ev

Nur Fettahoğlu rumelihisarı ev

Geçen ay eşi Levent Veziroğlu’yla sürpriz bir şekilde boşanan Nur Fettahoğlu, Arnavutköy’deki annesinin evine yerleşti. Evli olduğu dönemde Veziroğlu ile Rumelihisarı’nda yaşayan oyuncu, henüz ayrı eve çıkmaya cesaret edemedi

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut yapmam!

Sarıyer'de Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Melike Fettahoğlu Ağaçhan Özderici GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  Yatırımcı İlişkileri Bölümü (YİB) yöneticisi oldu...

Nur Fettahoğlu rumelihisarı ev Haberi

Nur Fettahoğlu rumelihisarı ev

Geçen ay eşi Levent Veziroğlu’yla sürpriz bir şekilde boşanan Nur Fettahoğlu, Arnavutköy’deki annesinin evine yerleşti.  Evli olduğu dönemde Veziroğlu ile Rumelihisarı’nda yaşayan oyuncu, henüz ayrı eve çıkmaya cesaret edemedi. Evliyken yaşadığı evin 3 kilometre uzağındaki ailesinin evine taşındı. Nur Fettahoğlu’nun cipi annesinin evinin önünde park halinde...