11 / 05 / 2024

nural altuğlu villa

nural altuğlu villa

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu'nun Bodrum'daki villasında yangın çıktı

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli  ile Gabriele Sailer tarafından kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

Gülşen, İspanya'dan 4 milyon TL’ye villa aldı!

Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında İspanya’da nikah masasına oturan Gülşen, burada yeni yatırım yaptı. Güzel popçu iddiaya göre ‘Costa Brava’ bölgesinden yaklaşık 4 milyon liraya villa aldı.

nural altuğlu villa Haberi

nural altuğlu villa

Bodrum'a bağlı Torba Mahallesi Atatürk Caddesi Beste Sokak 1 numarada bulunan AKP Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu'nun villasında yangın çıktı. Klimanın patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye ekiplerince...