02 / 05 / 2024

Nural GYO Nurol Park ulaşım

Nural GYO Nurol Park ulaşım

İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Şişli Nurol Park güncel fiyatları kapsamında daireler 418 bin TL'den başlıyor.

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Tower revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Tower Projesi'nde bulunan 176 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları!

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Nural GYO Nurol Park ulaşım Haberi

Nural GYO Nurol Park ulaşım

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede daireler 1 oda 1 salon, 2o da1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden meydana gelen proje  İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor.


Sosyal alanları arasında projede restoran, avlu, açık hava dinlenme alanları, alışveriş alanları, kapalı yüzme havuzu, sokak cafeleri, teraslar, spor tesisleri, güneşlenme terasları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Nural GYO Nurol Park güncel fiyatları kapsamında daireler 418 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler Şubat 2016  yılında teslim edilecek. 


Adres: Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli...