17 / 05 / 2024

Nuralı Mammadov

Nuralı Mammadov

NM Mobilya Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuralı Mammadov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Nural GYO'nun 2023 faaliyet raporu açıklandı! Bir yılda toplam 134 milyon 943 bin TL hasılat elde etti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yayımlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı açıklandı. 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu nedir? Anar Mammadov kariyeri ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın kim olduğu ve Anar Mammadov'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Simam Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Simam Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Valeh Mammadov tarafından kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Arsam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Nural tarafından kuruldu.

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Nural tarafından kuruldu. 

Vitriol İnşaat Sarayı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitriol İnşaat Sarayı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Misagh Shahmohammadi ve Yunus Emre Nural ortaklığında kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Emin Aliyev ve Osman Serkan İleri ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

Aviarest Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aviarest Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıkmat Mammadov, Faıg Mammadov ve Murad Garayev ortaklığında kuruldu. 

Perma İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Perma İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile AliMusa Oğlu Mammadov tarafından kuruldu.

Nuralı Mammadov Haberi

Nuralı Mammadov

NM Mobilya Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuralı Mammadov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


NM Mobilya Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. 4. Şirket her...