06 / 05 / 2024

Nuran Demirtaş kim

Nuran Demirtaş kim

İnşaat Mühendisi Nuran Demirtaş kimdir? Nuran Demirtaş, bugüne kadar hangi projelerde, hangi görevlerde yer aldı? Nuran Demirtaş, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Demirtaş..

Nuran Demirtaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Nuran Demirtaş kimdir? Nuran Demirtaş, bugüne kadar hangi projelerde, hangi görevlerde yer aldı? Nuran Demirtaş, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Demirtaş..

Ekrem Demirtaş: İzmir'de kruvaziyer turizminde düşüş yaşanıyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, bölgemizdeki siyasal istikrarsızlık nedeniyle Türkiye'de kruvaziyer turizminde bir düşüş olduğunu ve İzmir'deki düşüşün de bu nedenle yaşandığını söyledi.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Nuran Evrensel kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel kimdir? Nuran Evrensel, Sel Proje Ltd. Şti. 'ni ne zaman kurdu? İşte İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Bursa İl Başkanlığı Demirtaş termik santrali için rapor yayınladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı Teknik Komisyonu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ne (DOSAB) kurulması planlanan 49,9 MW'lık termik santral hakkındaki ön değerlendirme raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Demirtaş OSB'ye kurulması planlanan santral sanayici ve çevrecileri karşı karşıya getirdi!

Demirtaş OSB yönetiminin enerji giderlerini azaltma hedefiyle kurmaya hazırlandığı Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi, çevrecilerle sanayileri karşı karşıya getirdi. Çevreciler santralin tarım alanlarına büyük zarar vereceğini düşünüyor

Nuran Demirtaş kim Haberi

Nuran Demirtaş kim

Nuran Demirtaş kimdir?

Nuran Demirtaş, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1993 ile 2000 yılları arasında çok sayıda okul, banka, kültür merkezi, hastane inşaatlarında şantiye şefliği ve proje koordinatörlüğü yaptıktan sonra 2000 yılında OKYANUS Müh ve İnş. A.Ş. nin kuruluşunda yer aldım. 


Proje ve uygulama işlerinde faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde çeşitli altyapı ve üstyapı inşaatlarının uygulamalarını gerçekleştirmekle beraber, aynı zamanda koruma ve restorasyon dalında ülkemizde pek çok önemli eserin projesinde yer aldım. 


Bunlardan bazıları; Ankara PTT Pul Müzesi, Şanlıurfa EDESSA Arkeoloji Müzesi, Şanlıurfa Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Ziya Gökalp Müzesi, Aspendos Antik Tiyatrosu, Myra Antik Tiyatrosu, Ayasofya Müzesi Cepheleri, Sirkeci Tren Garı, Uzunköprü Taş Köprüsü, Bergama Tümülüsü, Kubad Abad Sarayı, Hatay St. Pierre Kilisesi, Diyarbakır İçkale Surları, Mardin Kalesi, Bitlis Kalesi,...