05 / 05 / 2024

Nuran Evrensel biyografi

Nuran Evrensel biyografi

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel kimdir? Nuran Evrensel, Sel Proje Ltd. Şti. 'ni ne zaman kurdu? İşte İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel...

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! 12 Ağustos 2023 Döviz Kurunda kritik hareketlilik: Euro, dolar, sterlin ne kadar oldu?

Dolar, Euro gibi evrensel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, Döviz Kurundaki son dakika gelişmelerini mercek altına aldı. Peki, 12 Ağustos 2023 Döviz Kuru - Euro, dolar, sterlin ne kadar? İşte detaylar...

Aman dikkat! Doları olanlar acil göz atsın!

Dolar, euro ve sterlin gibi evrensel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, haftanın son gününde de arama motorlarında döviz ve altın kurlarını araştırıyor. Parasını dövize yatıranlar hafta sonu piyasalar kapalı olsa da dolar, euro ve sterlinin son durumunu merak ediyor. İşte detaylar

Ev Dekorasyonunda Feng Shui İlkeleri: Evinizdeki Enerji Akışını Dengede Tutmanın Yolları!

Feng Shui, doğanın evrensel dengeleri ve yasaları üzerine kurulu bir Çin felsefesi. Evinizdeki enerjiyi dengeleyerek, sağlık, mutluluk ve refahınızı artırabilirsiniz. Uygulayarak daha iyi bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Nuran Kartal tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Xiaomi 12 serisi fiyatları resmen açıklandı! 2022 Mart fiyat listesini görünce inanamayacaksınız!

Geçen sene Çin'de satışa sunulmasının ardından şimdi de evrensel versiyonu tanıtıldı! Fiyatları duyunca şok yapşayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi ve Xiaomi 12 serisi özellikleri hakkında merak edilen her şey...

Ukrayna Rusya savaşı gıdayı vurdu! Fiyatlar rekor kırdı!

Evrensel gıda fiyatları rekor kırarak zirvede yerini aldı. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) açıklamasına göre evrensel gıda fiyatlarının süt ürünleri ve bitkisel yağlar başta tutulmak üzere Şubat ayında gelmiş geçmiş en yüksek seviyeye ulaşmış olduğunu duyurdu.

Nuran Evrensel biyografi Haberi

Nuran Evrensel biyografi

Nuran Evrensel kimdir?

Nuran Evrensel, Lise ve Üniversite yıllarında başladığı iş hayatına devam ediyor. Üniversite’den sonra 1982 de serbest mimarlık ile profesyonel çalışma hayatına hayatına başlayan Nuran Evrensel, 1984 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Teknik Kadroda görev aldı. 


1985’te Kadıköy Belediyesi’nde mimar olarak çalıştı. 1996 yılında tekrar serbest meslek yaşamına dönerek; eşinin kurduğu Sel İnşaat’ta mimarlık yapmaya başladı fakat kısa bir süre sonra mimarlık alanı olan Mevzuat ve yönetmeliklerle ilgili profesyonel hizmet vermek üzere Sel Proje Ltd. Şti. kurdu.


Nuran Evrensel; Sel Proje bünyesinde, yönetmelik ve mevzuat konularında profesyonel olarak hizmet vermenin yanında, birçok yönetim binası, hastane, konut projesine imza attı.


KAGİDER (Kadın Girişimciler Derneği) üyesi olmasından ötürü, kendi şirketinde çalışanların %80’i kadınlar arasından seçen Nuran Evrensel ’in kendine edindiği misyon daha çok kadını...