18 / 05 / 2024

Nuray Savaş Mimarlık iletişim

Nuray Savaş Mimarlık iletişim

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Arat tarafından kuruldu.

Lrs Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lrs Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lara Savaş tarafından kuruldu.

Profondo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Profondo Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Melis Savaş tarafından kuruldu.

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Arat tarafından kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Sava Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sava Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Demircan Özyurt tarafından kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Zeyrek Mimari Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyrek Mimari Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Aydın tarafından kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Banu     Çon Savaşan tarafından kuruldu. 

Alyavuz Denet Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Alyavuz Denet Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sadi Savaş Alyavuz tarafından kuruldu. 

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

Sage Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sage Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Gelal tarafından kuruldu. 

Nuray Savaş Mimarlık iletişim Haberi

Nuray Savaş Mimarlık iletişim

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Arat tarafından kuruldu.

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...