29 / 04 / 2024

Nurbin Paker Kahvecioğlu kim

Nurbin Paker Kahvecioğlu kim

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Egepro Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Egepro Turizm Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Alper    Kahvecioğlu ve  Cem Özürün tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın'da kira artışı kavgası: 1 ölü!

Aytunç Çağ ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı. Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı...

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ridvan Kahvecioğlu ve Erol Ertuğrul ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi'nde kuruldu.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Suriyeliler Esenler'deki konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye'nin sadece konut üretimiyle bir yere varamayacağını belirten Kahvecioğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kahveci, Esenler'deki konut fiyatlarının artışını da Suriyelilere bağladı.

Nurbin Paker Kahvecioğlu kim Haberi

Nurbin Paker Kahvecioğlu kim

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Nurbin Paker Kahvecioğlu, 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede, "Mimari Tasarımda Biçim Grameri: Metro İstasyon Tasarımı" başlıklı tez çalışması ile 1992 yılında yüksek lisans derecesi; 2001 yılında da "Mimari Tasarım Eğitiminde Bilgi ve Yaratıcılık Etkileşimi" başlıklı doktora tez çalışması ile doktor ünvanı aldı. 


1991 yılında Araştırma Görevlisi olarak başladığı akademik görevini halen aynı kurumda öğretim üyesi olarak sürdürmektedir. 


1995 ve 1996 yıllarında İngiltere, University of Newcastle Upon Tyne-CARDO'da; 1998-2000 yılları arasında ABD, University of Cincinnati-DAAP (College of Design, Architecture, Art and Planing)'de misafir araştırmacı olarak bulundu. 


Nurbin Paker, İTÜ Mimarlık Fakültesinde, lisans eğitiminin çeşitli dönemlerinde ve tezsiz yüksek lisans programında proje yürütücülüğü yapmaktadır ve akademik olarak ayrıca farklı araştırma, workshop, yarışma, sergi, konferans etkinlikleri...