28 / 07 / 2024

Nureddin Nebati müteahhit desteği

Nureddin Nebati müteahhit desteği

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda kamu müteahhitlerine bütçe imkanları doğrultusunda destek vereceklerini dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den kritik EYT açıklaması! O konu problem olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalar yaptı. Bakan Nebati’nin hazinedeki yükü nedeniyle problem doğurabileceği tartışılan EYT ile ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı.

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kamu bankalarının TOGG için faizsiz kredi vereceğini iddia etti.

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

Nureddin Nebati asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı!

Katıldığı canlı yayında müjde veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete enflasyonun üzerinde zam yapılacağını açıkladı.

Bakan Nureddin Nebati KOBİ'ler için müjdeyi verdi

Bakan Nureddin Nebati binlerce KOBİ kapsamındaki işletmeyi yakından ilgilendiren destek paketini açıkladı. Peki Bakan Nebati'nin açıkladığı Hazine Destekli Kefalet Paketi'nde neler var? Hazine Destekli Kefalet Paketi ne zaman devreye girecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati müjde dedi! Kaç personelin işe alınacağını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcılığı alımı yapacaklarını duyurdu.

Bakan Nureddin Nebati'den müteahhitler için flaş açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda kamu müteahhitlerine bütçe imkanları doğrultusunda destek vereceklerini dile getirdi.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Müteahhit Mehmet Yamer'in cinayetinde 5 kişi gözaltına alındı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde müteahhit Mehmet Yamer'in öldürülmesi, sekreterinin ise yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Müteahhit yapamazsa banka yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Banka ya da sigorta firması müteahhit adına bize diyecek ki 'Bu firma burayı yapabilir, bunu yapabilecek mali kriterleri vardır ben de referans oluyorum, sigorta sağlıyorum.' Yapamazsa eğer banka yapacak, sigorta firması yapacak' zorunda olacak" dedi...

Önüne gelen müteahhit olamayacak!

Hükümet, inşaat sektörüne yeni düzenlemeler getiriyor. Meclis’e sunulan teklif yasalaşırsa, müteahhit yeni işe başlarken mali gücü ve iş bitirmesine bakılacak.

Nureddin Nebati müteahhit desteği Haberi

Nureddin Nebati müteahhit desteği

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Arkeoloji Müsesi'nde Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen "Anadolu Soruyor" programında ekonomi gündemine ilişkin soruları cevapladı.

Bakan Nureddin Nebati, Türkiye'ye yatırımın geldiğini ve gelmeye devam edeceğini kaydederek, "Dünyadaki yatırımcıların yönünü çevirdiği yer Türkiye. Ben ciddi bir şekilde Türkiye'ye yatırımcı geldiğine ve geleceğine inanıyorum." dedi.

MÜTEAHHİTLERE DESTEK MÜJDESİ


Bakan Nureddin Nebati, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kamu müteahhitlerinin artan inşaat maliyetleri sebebiyle yaşadığı sıkıntıya ilişkin soru üzerine, müteahhitlere ayırdıkları rakamın 9 milyar TL'yi geçtiğini kaydetti.

İşte Bakan Nebati'nin konuyla ilgili o açıklamaları... 

Bakan Nureddin Nebati'nin konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde: "Ocak ayından itibaren özellikle emtia fiyatlarında korkunç bir artış oldu. Müteahhitlerimiz de bu emtia fiyatlarından etkilendi. Müteahhitlerin gerçekten ne kadar zarar ettiklerine yönelik olarak bir çalışma...