02 / 05 / 2024

Nurettin Özmen

Nurettin Özmen

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kena Bölek, Nurettin Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Arınc Otelcilik Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arınc Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Özmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fikret Şimşek, Murat Yıldırım ve Nurettin Sözmen ortaklığında kuruldu.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Emel Özmen tarafından kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Nurettin Özmen Haberi

Nurettin Özmen

Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kena Bölek, Nurettin Özmen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Nuke Otelcilik Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.Bu amaçlar çerçevesinde tur,konaklama,irtibat konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. 2-Yurt içinde ve yurtdışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak,bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek,teminatlar vermek,ve almak ortaklıklar kurmak,seyahat acentelikleri,irtibat büroları kurmak,ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3-Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar, restorantlar,eğlence yerleri ,otel,motel ,pansiyon,tatil köyleri , kamping,apart otel...