14 / 05 / 2024

Nurettin Taş

Nurettin Taş

Geçtiğimiz yıl Tarihi Milli Park ilan edilen Haymana’daki çalışmaları inceleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü heyeti, bölgenin ikinci bir Çanakkale olduğunu vurguladı

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Maltepe General Nurettin Baransel Kışlası taşınıyor!

Maltepe'de bulunan General Nurettin Baransel Kışlası'ndaki tank ve zırhlı araçların taşınmasına başlandı. Sevkıyatın 6 Eylül Salı gününe kadar tamamlanması öngörülüyor.

Nurettin Taş, Haymana'daki Tarihi Milli Park çalışmalarını inceledi!

Geçtiğimiz yıl Tarihi Milli Park ilan edilen Haymana’daki çalışmaları inceleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü heyeti, bölgenin ikinci bir Çanakkale olduğunu vurguladı

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, Nurettin Şan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde açıldı.

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taşımacılık Gıda ve İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Şan, Hanan Hashım K Madanı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Ordu-Giresun Havalimanı uçuşları 26 Mayıs'ta başlayacak!

Bakan Nurettin Canikli; 'Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk ticari uçuşlar 26 Mayıs´ta başlıyor' dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, THY'nin İstanbul'dan bilet satışlarına başladığını söyledi.

Halkalı Gümrüğü Mayıs'ta taşınıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,İstanbul Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı Büyükçekmece’de inşa edilen yeni gümrük tesisinin alan çalışmasının tamamlandığını söyledi..

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Rahmi Demirel, Nurettin Taşdelen tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Tuzla, Orhanlı'da kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Estetiği gayrimenkule taşıdık!

Yoğun bir dönemde olduklarını kaydeden Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, yapımı devam eden 8 projeleri olduğunu, 4 projenin de gündemlerinde olduğunu söylüyor

Eda Taşpınar ve Bora Kozanoğlu sörf okulu açacak!

Eda Taşpınar sevgilisi Bora Kozanoğlu ile İstanbul Anadolu Kavağı'nda bir okul açmaya hazırlanıyormuş. Taşpınar, Nurettin Hasman'dan Bora Kozanoğlu uğruna ayrılmıştı...

Nurettin Eroğlu: Konut satışı seçimden etkilenmez

Nurettin Eroğlu, seçim sebebiyle inşaat sektöründe çalkantı korkusu taşımadıklarını söyledi. ABD ile Avrupa'da Yunanistan ve Portekiz'de kriz yaşandığını vurgulayan Eroğlu, 'Sıkıntı gelişmiş ülkelerde.' dedi

Nurettin Hasman gece kulübü açıyor

7 yıllık sevgilisi Eda Taşpınar'dan ayrıldıktan sonra aradığı aşkı bulamayan Nurettin Hasman gece kulübü  açmaya hazırlanıyor

Nurettin Taş Haberi

Nurettin Taş

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş başkanlığındaki heyet, Bakanlar Kurulu kararıyla 8 Şubat 2015 tarihinde "Tarihi Milli Park" ilan edilen bölgedeki çalışmaları yerinde incelemek için Haymana'yı ziyaret etti. Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan ve Belediye Başkanı Özdemir Turgut tarafından karşılanan heyet müze yapılması planlanan tarihi Çaldağ İlköğretim Okulu'nu gezdi.


YILAN ESERİ'NE ANIT YAPILACAK

Okulun müze olmaya uygun olduğunu ifade eden heyet, gerekli prosedürlerin hızlandırılması konusunda çalışmalar yapılacağını belirtti. Daha sonra eski Askerlik Şubesi binasında da incelemelerde bulunan heyet, buranın Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı bir birim için kullanılabileceğini söyledi. Haymana Yılan Eseri'nde bulunan tepenin de Sakarya Meydan Muharebesi'ni simgeleyecek bir anıt için ideal bir nokta olduğu konusunda fikir birliğine varıldı.


BİN 600 ŞEHİT MEZARI BULUNDU

Daha sonra Sakarya...