06 / 05 / 2024

Nuri Arslan Nazilli yatırım

Nuri Arslan Nazilli yatırım

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Eks İnşaat Nakliyat Oto Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks İnşaat Nakliyat Oto Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan ve Satı Arslan ortaklığında kuruldu.

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Aydın Nazilli'ye helikopter pisti geliyor!

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 milyon liraya mal olan ve geçen günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Nazilli'nin çehresi değişiyor!

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Özalp Bulvarı ile 77 sokak arasında kalan 61 sokağın devamında 250 metrelik bölümde yeni yol açma çalışmaları yapıldı.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Aydın Nazilli Rüzgar Enerji Santrali Proje imar planı onaylandı!

Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2015 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkanlığında toplanan mecliste 4 gündem maddesi görüşüldü.

İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı verdiği ifadede projelerinin yüzde 80 tamamlandığını ve bütün izinlerin alındığını projeleriyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi. İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi...

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

Nazilli kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "Nazilli'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var. TOKİ Başkanımız ile fikir alış verişinde bulunduk. Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm ile TOKİ projesini de Nazilli'de başlatacağız inşallah" dedi.

Osman Nuri Bakırcı'ya yeni dava!

Yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı hakkında 46 yıldan 161 yıla varan sürelerde hapis istemi ile bir dava daha açıldı. Bakırcı, projede olmayan daireleri satmakla suçlandı...

ÖİB, Aydın Nazilli'de 56 bin TL'ye dükkan sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Nazilli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan zemin kat dükkanının özelleştirilmesi ihalesine Gülenden Çakmak'tan 56 bin TL teklif geldi.

Nuri Arslan Nazilli yatırım Haberi

Nuri Arslan Nazilli yatırım

Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyleyen Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, sorunu aşmak istediklerini ancak kendilerine ayrımcılık uygulandığını belirtti. Nazilli Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut alanın yetersiz gelmeye başladığını söyleyen Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, ilave 700 dönümlük büyüme için çalışmalara başladıklarını, ancak birçok engelle karşılaştıklarını belirterek kendilerine ayrımcılık uygulandığını kaydetti. Nazilli'yi ikiye ayıran devlet karayolunun güney kesiminde kalan bölgenin tarım arazisi, kuzey kesimindeki kısmen dağlık alanın ise zeytin ve incir üretimi için ayrıldığını ifade eden Arslan, organize sanayi alanı için yaptıkları başvurularda Tarım Î1 Müdürlüğünün ipe un serdiğinden yakındı.


Habertürk Egeli