26 / 07 / 2024

nuri öksüz kimdir

nuri öksüz kimdir

Nuri Öksüz ismindeki 79 yaşındaki yaşlı adam ağaç ve yeşile olan tutkusu ile biliniyor. Öksüz Orhangazi'de TOKİ bölgesinde bulunan yol boyundaki ağaçlandırmaları tek başına yapan ve her gün temin ettiği fidanları bölgeye dikiyor.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Öksüz yetim maaşını kimler alabilir? Öksüz yetim yardımı nasıl alınır? Babadan yetim aylığı ne kadar?

Öksüz yetim maaşı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Öksüz yetim maaşı nasıl alınır, Öksüz yetim maaşına nasıl başvuru yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Müjde şimdi geldi! Hemen başvuran anında 4 bin 500 TL'yi kapıyor! Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Koşun hemen başvurun, fırsatı yakalayın! İşte detaylar...

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

Çocuğu olanlar hemen bakın, bu fırsat kaçmaz! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Çocuğu olanlar hemen buraya bakın, böyle bir fırsatı bir daha bulamazsınız! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz. Koşun siz de başvurun. İşte ayrıntılar...

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz sakın kaçırmayın!

Kayıt olan ve şartları sağlayanlar anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Anneler görmedim, duymadım demeyin! İşte detaylar...

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmedim, duymadım demeyin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yeni doğum yapan annelere, doğum yardımı yapıyor. Sadece bir sefere özel olarak bin 300 Türk Lirası olarak ödeniyor. Karşılıksız ve geri ödemesiz doğum yardımı hakkında bütün detaylar...

nuri öksüz kimdir Haberi

nuri öksüz kimdir

Orhangazi'de TOKİ bölgesinde bulunan yol boyundaki ağaçlandırmaları tek başına yapan ve her gün temin ettiği fidanları bölgeye diken Nuri Öksüz ismindeki 79 yaşındaki yaşlı adam ağaç ve yeşile olan  tutkusu ile biliniyor. TOKİ bölgesine kendi imkanları ile dönem dönem fidan alıp diken ve bu fidan sayısını yüzün üzerine çıkaran Nuri Öksüz, her gün bu fidanların bakımını da yapıyor. Nuri Öksüz, ağacı ve yeşili çok sevdiğini belirterek, "Bu işe bir fidan dikerek başladım. Sonra imkanım oldukça fidanlar alıp buralara diktim. Onların bakımını da yapıyorum. 

Bu işi de çok seviyorum" dedi. Dikilen fidanlardan en dikkat çekeni ise beyaz ve kara dut fidanları. Nuri Öksüz bu fidanların büyüyüp meyve vereceği günlerin de olacağını belirterek, dut fidanlarının yanı sıra çınar ağaçlan da bulunuyor dedi. 



Bursa...