21 / 05 / 2024

Nuri Ufuk Hekimoğlu

Nuri Ufuk Hekimoğlu

UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Fatih Dodanlı, Mustafa Önder Dodanlı, Nuri Ufuk Hekimoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karacanoğlu tarafından kuruldu.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Podna Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Podna Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Lara Hekimoğlu, Bennu         Tunç Yaşar, Süreyya Güven  tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Öztopaloğlu tarafından kuruldu.

Face Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Face Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Hekimoğlu tarafından kuruldu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Hekimoğlu Dayanıklı Tüketim Malları Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Hekimoğlu Dayanıklı Tüketim Malları Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Nuri Ufuk Hekimoğlu Haberi

Nuri Ufuk Hekimoğlu

UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Fatih Dodanlı, Mustafa Önder Dodanlı, Nuri Ufuk Hekimoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


UFM İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bostan Tüccarı Sokak,...