15 / 05 / 2024

Nurkan Zaim

Nurkan Zaim

Avrasya GYO tarafından yapılan açıklamaya göre Avrasya GYO denetimden sorumlu komite üyeliğine Nurkan Zaim'i atadı...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

MHR GYO, borsada bir ilk olacak: MHR GYO halka arzı ne zaman? 

MHR GYO halka arzı merak ediliyor. MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, konuya ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nezih Zaim ve Selma Zaim ortaklığında kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 06.10.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Celal Zaim Çil kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Celal Zaim Çil kimdir? Celal Zaim Çil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Celal Zaim Çil'in biyografisi...

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi  Çekmeköy’de  60 bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Kaya ve Ömer Nezih Zaim tarafından kuruldu.

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nurkan Albayrak, Sedat Asiltürk ve Umut Koç ortaklığında kuruldu.

Derimod mağaza yatırımlarını hızlandırıyor!

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Nurkan Zaim Haberi

Nurkan Zaim

Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Yönetim Kurulumuzun 09/07/2013 tarih ve 2013/24 sayılı toplantısında,


Yönetim Kurulu, istifası ulaşan Nuri DELİORMAN'ın yönetim kurulu üyeliğinden istifasının kabulüne, boşalan yönetim kurulu üyeliğine Nurkan ZAİM'in bir sonraki genel kurulda onaya sunulmak ve yeni üyenin yerine seçilen üyenin süresinin görev süresi  ile eşit olmak üzere atanmasına,


Nuri DELİORMAN'ın istifası ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi başkanlığına, Riskin erken saptanması komitesi üyeliği ve Denetimden sorumlu komite üyeliğine Nurkan ZAİM'in atanmasına karar verilmiştir.


   

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan...