09 / 05 / 2024

nurol ev ofis ev

nurol ev ofis ev

Nurol Tower projesi Eylül'de satışa çıkıyor. Ön talep toplanan projeye artık www.nuroltower.com.tr adresinden ulaşılıyor...

2023'te ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Yeni gayrimenkul kiralamak isteyenlerin bazı konularda tedbirli olması gerekiyor. Peki, Ev, ofis veya işyeri kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler? İşte detaylar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yeni gayrimenkul satın alanlar dikkat!

Yeni ev, ofis ve iş yeri alanların dikkat etmesi gereken en önemli nokta; KDV'ye tabi gayrimenkul alım satımlarında tapu harcının, KDV'siz bedel üzerinden hesaplanarak ödenmesi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları!

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den, ofislerin metrekare birim fiyatı ise 3 bin dolardan başlıyor...

Hakyapı Winlife projesinde ön talep zamanı!

Hakyapı Winlife projesinde ön talep süreci başladı. Winlife Pendik projesi ev-ofis konseptinde 142 ofis ve 12 dükkandan oluşuyor...

nurol ev ofis ev Haberi

nurol ev ofis ev

Nurol Holding’in 45 yıllık tecrübesinden güç alan NUROL GYO, İstanbul Adalet Sarayı’na hakim konuma sahip yeni projesi Nurol Tower ile iş dünyasının merkezi Çağlayan’a imzasını atıyor. 


7 dönüm alan üzerinde kurulacak proje 42 katlı olacak. Ev-Ofis-Ev konseptiyle Eylül'de satışa çıkacak Nurol Tower projesi kapsamında teslimler de 2014 yılında yapılacak. Eski Yıldız Teknik Üniversitesi arsasında yükselecek Nurol Tower'ın internet sitesi de açıldı. Projede şuan ön talep toplanıyor.