05 / 05 / 2024

Nurol GYO iş dünyası daveti

Nurol GYO iş dünyası daveti

Cemiyet ve iş dünyası, Nurol GYO 'nun Seyrantepe 'de düzenlediği davette buluştu. Mikonos 'lu DJ Babis müziği, Fransız illüzyonist Gus da gösterisiyle konukları eğlendirdi.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nurol GYO 2021'de 482.9 milyon TL'lik net satış gerçekleştirdi!

Nurol GYO, 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla 486 milyon 124 bin 175 yurt içi satış gerçekleştirdi, şirketin net satış rakamı 482 milyon 887 bin 892 TL oldu. 

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO sermayesini artırıyor!

Nurol GYO tarafından 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 310 milyon 200 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi.

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemine ait yasal kayıtlarında net dağıtılabilir dönem karı bulunmaması dolayısıyla, kar dağıtımı yapılmaması kabul edildi.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadili tescillendi!

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin değişiklik 22 Mart 2021 tarihinde tescil edilmiş olup, 23 Mart 2021 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edildi.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No: 19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca, 2020 yıl sonu yasal kayıtlarında (Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan kayıtlar) net dağıtılabilir dönem karı bulunmuyor.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edilecek!

Nurol GYO'nun yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO iş dünyası daveti Haberi

Nurol GYO iş dünyası daveti

İnşaat sektörünün önemli markalarından Nurol GYO, önceki gün bir davet verdi. Şirketin Seyrantepe'deki yeni projesi Nurol Life'taki partiye; iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Nurol Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan'ın evsahipliği yaptığı geceye katılanlar arasında; Nilgün Çarmıklı, Birgül Vargı. Oğuzhan Çarmıklı, Eda Çarmıklı-Ozan Yolcu, Begüm Ayaydın, Elif Dürüst, Bahar Korçan, Selin Habbab Özkaynak, Özlem Cankurtaran, Murat-Nisa Ersoy, Esra Oflaz Güvenkaya, Suna Vidinli, Sibel-Bedri Baykam, Tamer Yılmaz ve Murat Giiloğlu gibi isimler vardı. 



Davetliler, Mikonos'un tanınmış DJ'lerinden DJ Babis'in müzikleriyle eğlendi. Ayrıca parti için İstanbul'a gelen ünlü Fransız illüzyonist Gus da sürpriz gösterisiyle geceye renk kattı. Geceye katılanlara, lüks ve konforu bir arada sunan Nurol GYO' nun Seyrantepe'deki Nurol Life projesi hakkında bilgi verildi. 

Satışa sunulan proje, Nisan 2017'de...