04 / 05 / 2024

Nurol GYO projesi

Nurol GYO projesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi, 4 pafta, 3 adada konumlu Nurol Life projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Nurol GYO sermayesi ile herhangi bir özel durum bulunmadığını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Nurol GYO sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili herhangi bir özel durum bulunmadığını yayınladı...

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol GYO OASİS AVM projesi değerleme raporu!

Nurol GYO, Muğla İli, Bodrum İlçesi, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82 ve 115 no'lu  bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Nurol GYO Nurol Park satış ofisi!

Nurol GYO Nurol Park satış ofisi iletişim için 444 6496 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları!

9 blok şeklinde yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları 440 bin TL 'den başlıyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol GYO projesi Haberi

Nurol GYO projesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi, 4 pafta, 3 adada konumlu Nurol Life projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

Nurol Life Projesi - İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi, 4 pafta, 3 adada konumlu 9.525,68 m2 yüzölçümlü 54 no'lu parsele ilişkin Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla

    

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Dosya için