05 / 05 / 2024

nurol gyo sermayesini ne kadar artıracak

nurol gyo sermayesini ne kadar artıracak

Nurol GYO, Nurol inşaat ve Ticaret Anonim Şirketi haricindeki hissedarlarının rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, nakden tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 180 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verdi.

Nurol GYO sermayesini artırıyor!

Nurol GYO tarafından 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 310 milyon 200 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi.

Nurol GYO 295 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesini artıracak!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verdi.

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'nun sermayesi 360 milyon TL'ye çıktı!

Nurol GYO, 400 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak toplam satış tutarını 360 milyon TL'ye çıkardı. 

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkaracak!

Nurol GYO, 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam satış hasılatı 360 milyon TL olacak şekilde artırılmasına karar verdi. 

Nurol GYO sermayesini 400 milyon TL'ye çıkarıyor!

Nurol GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 200 milyon TL'den 400 milyon TL'ye çıkartılması için Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapıldı...

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Nurol GYO 2017 hesap dönemi için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

nurol gyo sermayesini ne kadar artıracak Haberi

nurol gyo sermayesini ne kadar artıracak

Şirketlerin sermaye artırımları da yatırımcılar açısından beklenti oluşturan gelişmelerden biri. Nurol GYO da geçen hafta böyle bir karar aldı. Nurol GYO, şirketin 200 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1 TL nominal değerde 40 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, şirketin mevcut hissedarlarından Nurol inşaat ve Ticaret Anonim Şirketi haricindeki hissedarlarının rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, nakden tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 140 milyon TL artırılarak 180 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verdi. Sermaye artırımının mahsuben yapılmasına ve bu doğrultuda payların halka arz edilmeksizin tahsisli satış yöntemiyle şirket hissedarlarından Nurol İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'ne Toptan Satış Pazarı'nda satılmasına karar verildi. Bu amaçla düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK)...