22 / 07 / 2024

nurol gyo Tağmaç Çuhadar

nurol gyo Tağmaç Çuhadar

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Ekim 2014'ten beri Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO'dan 276.5 milyon TL'lik satış!

Nurol GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin satışlara devam ediyor ve Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life Projelerinde ön satışlar dahil toplamda 276.5 milyon TL'lik satış işlemi gerçekleştirdi.

Nurol GYO 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı 30 Mayıs'ta!

Nurol GYO 2018 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak... 

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol Park'ta yaşam başladı!

NUROL GYO’nun ilk karma projesi NUROL PARK’ta yaşam başladı. Basın Ekspres yolu üzerinde farklı bir yaşam tarzının hayata geçirildiği projede daire sahibi ilk 120 kişiye 18 Temmuz’dan başlayarak anahtarları teslim edildi.

Tağmaç Çuhadar kimdir?

Yeditepe Üniversitesi mezunu Tağmaç Çuhadar, Ocak 2014 tarihinde başladığı Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayrıldı. Peki, Tağmaç Çuhadar kimdir?

Tağmaç Çuhadar, Nurol GYO'dan ayrıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Ekim 2014'ten beri Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...

Nurol GYO 2016 planları toplantısı 22 Aralık'ta!

Nurol GYO, İstanbul’a değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul’un yükselen değeri Seyrantepe’de yeni bir yaşam alanı sunmaya hazırlanıyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

nurol gyo Tağmaç Çuhadar Haberi

nurol gyo Tağmaç Çuhadar

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapmakta olan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı. 


Eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamlayan Tağmaç Çuhadar Nurol GYO'daki görvine Ekim 2014'te başlamıştı. 


Nurol GYO Kap açıklaması:

Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak Görev Yapmakta olan Sn.Tağmaç ÇUHADAR  19.07.2016 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.


Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Tağmaç Çuhadar...