29 / 04 / 2024

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...



Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. Üstelik teslimatlar yılın ilk yarısında yapılacak. 


Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanarak, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofisler, 99 metrekareden bin 454 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


4 metre tavan yüksekliği ve açılabilir pencereleriyle geniş ve nefes alan ofislerde teras ve balkon seçenekleriyle de havadar bir çalışma ortamı yaratılıyor. Ayrıca projede dükkanlar, mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunuyor. 


İş Bankası da Basın Ekspres'in ilk A plus ofis projesi olan Nurol Park Ofis kalitesini tercih ederek, 10 yıllığına bu özel projede yerini aldı. 


Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park'ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor. 


Sabah





Geri Dön