27 / 04 / 2024

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.



NUROL GYO, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projelerinin yeni etaplarını satışa çakırdı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.


Nurol Life’da 2016’da yeni bir etabı lanse edeceklerini aktaran Hatippoğlu “Nurol Tower, ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy’de tek bir çatı altında buluşturuyor. Basın Ekspres’in en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. İstanbul’un yükselen değeri Seyrantepe’de hayata geçirdiğimiz Nurol Life projesi ise lüks algısı, yatırım değeri yüksek konumu ve sunduğu modern hizmetlerle öne çıkıyor. Her üç projenin de satış performansından fazlasıyla memnunuz. 2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016’da ise yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz” dedi.


NUROL LİFE’TA SÜRPRİZ

Hatipoğlu, ‘Pratik lüks’ kavramı ile fark yaratan Nurol Life’ın hayata geçmesini yerli ve yabancı çok sayıda müşterinin sabırsızlıkla beklediğini kaydederek, “Nurol Life’ın tepesinde 2016 yılında bir sürprizimiz var; bunu yeni yılda açıklayacağız. Nurol Life, çok özel bir lokasyona sahip. Belgrad Ormanları’na komşu olan, çok büyük altyapı ve yol yatırımlarının yapıldığı Ayazağa Vadisi bu perspektiften bakıldığı zaman çok iyi bir yatırım fırsatı sunuyor” diye konuştu.


Star



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


2015'in zor bir yıl olduğunu söyleyen Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Bekleyen konut talebi 2016'da devreye girecek. Biz de devam eden 3 projemizin yeni etaplarını satışa sunacağız" dedi.


2 seçim ve siyasi belirsizlikler nedeniyle 2015'in zor bir yıl olduğunu söyleyen Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Gayrimenkulde talep iptal olmuyor, erteleniyor. 2016'da bekleyen konut talebi devreye girecek. 1 Kasım seçimleri sonrası satişlardaki artışı görmeye başladık" dedi. Yıl genelinde iç piyasada yaşanan dıAgunluğun yabancıya konut satışı ile telafi edüdiğini söyleyen Hatipoğlu, yılın ilk 10 ayında 18 binden fazla evin yabancüara satıldığım, ancak Türkiye'nin yabancıya satışta yolun başında olduğunu dile getirdi. 


3 PROJE SÜRÜYOR 


İstanbul'da 3 projede inşaat çalışmaları ve satışların sürdüğünü belirten Hatipoğlu, "Seyrantepe'de 330 müyon dolar yatırımla hayata geçirdiğimiz lüks konsept Nurol Life projesinde yüzde 45 satış oranına ulaştık. 

Mecidiyeköy'de 165 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiğimi ofis ve rezidans projesi Nurol Tower'da son aşamaya geldik ve satışların yüzde 60'ırıı yaptık. Basın Ekspres Yolu üzerinde mahalle konsepti üe hayata geçirdiğimiz ve 940 müyon yatırım yaptığımız Nurol Park'ta ise yüzde 75 satışa ulaştık" dedi. 


YENİ ETAPLAR BEKLENİYOR 


Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis'i sıfır peşinatla satışa sunduklarım belirtti. Nurol Tower'ın en üst 10 katını yılbaşında satışa çıkarmaya hazırlandıklarım, Nurol Life'da ise 2016'da yeni bir etabı lanse edeceklerini belirten Samimoğlu, "Projelerimiz, çok büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından Nurol Holding'in 50. yılı olan 2016'da Nurol Tower ve Nurol Park'ta yaşam başlayacak, Nurol Life da hızla yaşama hazır hale geliyor" dedi. 


2 BİN KONUT YAPIYOR 


2015'in 11 ayım, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014'e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladıklarını söyleyen Hatipoğlu, 2016'da ise yüzde 25-30 büyüme hedeflediklerini ifade etti. Hatipoğlu, üç projede toplam 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasında olan yeni ofis arzının yüzde 10'una tekabül ettiğini belirtti. Hatipoğlu, Nurol GYO'nun şu anda geliştirdiği 2 bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanına da imza attığını dile getirdi. 


Hürriyet


Haber Star Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, gayrimenkul sektörünün 2015'te de ivme kazandığını belirterek "Rakamsal verilerde sektörümüzün 2016'ya hızlı bir giriş yapacağının gösteriyor. 2016 yılı daha stabil ve istikrarlı bir dönem başlangıcı olacak" dedi. 1 Kasım seçimleri sonrası ekonominin ve konut piyasasının da daha istikrarlı hale geldiğini söyleyen Hatipoğlu "Nurol GYO olarak 2015 yılını oldukça verimli geçirdik. Bu yıl yaptığımız satışlarımızda gözle görülür bir artış oranı yakaladık. Teslim edilmek üzere olan Nurol Tower, inşaatı devam eden Nurol Park ve Nurol Life projelerimiz hızla tamamlanıyor. Her üç projenin de satış performansından oldukça memnunuz.Basın Ekspresin en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. İstanbul'un yükselen değeri Seyrantepe'de hayata geçirdiğimiz Nurol Life projesi ise avantajlı ve yatırım değeri yüksek konumuyla Nur ve sunduğu modern, pratik ve lüks Sar hizmetleri öne çıkıyor"dedi. 


Star İnşaat Dekorasyon

Geri Dön