20 / 07 / 2024

Nurol Holding bir dokunuş dünyayı değiştirir projesi

Nurol Holding bir dokunuş dünyayı değiştirir projesi

Nurol Holding, yarım asrı geride bıraktığı 2016 senesi boyunca devam edecek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri serisine bu hafta sonu start veriyor.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol Holding 1 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol Holding tarafından 1 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi ve eki yayınlandı.

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Nurol Holding bir dokunuş dünyayı değiştirir projesi Haberi

Nurol Holding bir dokunuş dünyayı değiştirir projesi

Gerçekleştirdiği mega projelerle toplum hayatına sayısız katkı sağlamış olan Nurol Holding, bu kez de 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kapsamlı bir sosyal sorumluluk hareketine başlıyor. Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde gerçekleştirilecek projenin ilkinde, “gönüllülük” teması ele alınacak. Holding çalışanları, 50 senelik birikim ve kurum kültüründen aldıkları güçle çıkacakları bu gönül yolculuklarının ilk adımında, toplumsal katılım odaklı yaklaşımıyla pek çok konuda farkındalık yaratmaya yönelik projeler üreten Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile işbirliği yapacak. Yıl boyunca Ankara ve İstanbul’da organize edilecek çalışmaların ilki, 23 Ocak 2016 Cumartesi 14.00 - 16.00 saatleri arasında Ankara Sheraton Otel’de gerçekleşecek.


TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı) işbirliği ile gerçekleştirilecek çalışmamızda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk...