16 / 05 / 2024

Nurol Holding payları

Nurol Holding payları

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,71-1,75 TL fiyat aralığından 1 milyon 29 bin 842 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu.

Özderici Holding'in, Özderici GYO'daki payı 127.2 milyon TL oldu! 

Özderici Holding, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'deki payları 127 milyon 270 bin 792,739 TL'ye ulaştı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,05-2,10 TL fiyat aralığından 1 milyon 405 bin 917 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu.

Nurol Holding payları Haberi

Nurol Holding payları

Nurol Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahipleri hakkında açıklama yaptı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı. 

Nurol Holding'in KAP açıklaması:
Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyuru

Duyuru ve talep formu için