04 / 05 / 2024

nurol life 1+1 fiyatları

nurol life 1+1 fiyatları

Nurol GYO Seyrantepe'de Nurol Life projesini hayata geçiriyor. Proje 4 blok halinde 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Nurol Life metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak satılıyor.

Nurol Life 1+1 fiyatları!

9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Nurol Life projesi Seyrantepe'de hayata geçiyor. 2017 yılının Nisan ayında teslim olması beklenen Nurol Life 1+1 fiyatları haberimizde yer alıyor.

Opel Combo Life'a 12 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatlı Combo Life 1 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı Opel Combo Life'a tam 12 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte Combo Life 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nurol Life Seyrantepe'de N-Space Nurol Hacim Çözümü!

Nurol Life Seyrantepe'de N-Space Nurol Hacim Çözümü ile ferah tasarımlı evler sunuluyor. Nurol Life'ta fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Nurol Life Residence fiyat listesi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Nurol Life Residence fiyat listesi kapsamında 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life Seyrantepe daire fiyatları!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe daire fiyatları kapsamında 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 440 adet kule daire yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol GYO Nurol Life adres!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Seyrantepe'de, Huzur Mahallesi, Cendere Yolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life projesinin teknik müteahhiti Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı!

Nurol GYO Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara’dan “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer dinledikten sonra proje hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Seyrantepe Nurol Life projesi açılabilir pencereleriyle fark yarattı!

Hayatı kolaylaştıran lüksleri de içinde barındıran Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.

nurol life 1+1 fiyatları Haberi

nurol life 1+1 fiyatları

502 adet konuttan meydana gelen Nurol Life Evleri'nde stüdyo'dan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Nurol Life metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. Proje Seyrantepe'de hayata geçiyor.


Seyrantepe Nurol Life Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki daireler 2017 Nisan ayında teslim edilecek.


9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Nurol Life ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.


Nurol Life iletişim

Telefon: 444 64 96

Web: www.nurollife.com

Merve...