12 / 05 / 2024

Nurol Park faiz ödemeleri

Nurol Park faiz ödemeleri

Nurol Park’ta ev sahibi olmak isteyenleri kaçırılmaz bir fırsat bekliyor. Ev sahibi olmak isteyenler, 120 aya kadar banka kredisi avantajıyla ilk 12 ay için kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak.

Nurol Park 2017 ödeme kampanyası!

Nurol Park Evleri İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. Nurol Park ödeme kampanyası kapsamında 0,36 faiz oranıyla 60 ay, 0,63 faiz oranıyla ise 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor...

Nurol Park cazip ödeme kampanyası!

Nurol GYO imzasıyla İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde cazip ödeme avantajları sunuluyor. Projede 120 ay 0,63 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor...

Nurol Park Evleri'nde ödeme kampanyası!

Nurol Park Evleri'nde ödeme kampanyası kapsamında uygun faiz oranlarıyla ödeme imkanı sunuluyor. Basın Ekspres'te yükselen Nurol Park projesinde fiyatlar 550 bin liradan başlıyor...

Nurol Park Basın Ekspres'te 0,82 faiz oranıyla ödemeler!

Nurol Park Basın Ekspres projesinde yüzde 0,82 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor. Nurol Park Basın Ekspres projesinde ev fiyatları 550 bin liradan başlıyor...

Nurol Park güncel daire fiyatları!

Nurol Park güncel daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor. Bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Nurol Park Basın Ekspres projesinde 50 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor...

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz!

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında gerçekleşeceği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

NUROL GYO, Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanya; ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı sunuyor.

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nurol Park Güneşli ödeme planı!

Nurol Park Güneşli ödeme planı kapsamında, 0 peşinat, 0 faiz, 0 KDV ile 50 ay vade uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park projesinde 0 peşinat, 0 KDV ve 0 faiz ile 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Peki, Nurol Park teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay sıfır faiz kampanyası!

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatları 6 bin 500'den başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Nurol Park'ta kampanya!

Güneşli Nurol Park projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Nurol Park'ta kampanya kapsamında 50 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor.

Nurol Park faiz ödemeleri Haberi

Nurol Park faiz ödemeleri

Ev sahibi olmak isteyenler, 120 aya kadar banka kredisi avantajıyla ilk 12 ay için kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak ve ilk başta sadece yüzde 5’ ni ödeyecek şekilde cazip bir kampanya ile 10 aya teslim ev sahibi olacaklar. Kampanya 4 Mayıs’ ta sona erecek.  

22 Nisan 2015; İstanbul’un en önemli ve stratejik noktalarından biri olan Güneşli’de 55.000m²’lik arazisi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs’a kadar sürecek olan yeni bir kampanya başlattı.

İlk 12 ay kredi ödemesi Nurol GYO’dan olan, 120 ay’a kadar banka kredisi uygulanabilen projede, dilerseniz peşin ödemede yüzde 15 indirim veya 50 ay “0” faiz avantajları sunuluyor.

Nurol Park’ta ‘loft’, ‘rezidans’ ve ‘tower’ olmak üzere üç farklı konseptte ihtiyaca uygun metrekarelerde...