29 / 04 / 2024

Nurol Park fırsat

Nurol Park fırsat

Nurol Park projesi Güneşli'de hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Nurol Park'ta fırsat devam ediyor...

50 ay 0 faiz avantajı Nurol Park'ta!

Kampanya kapsamında 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Nurol Park projesinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Park Mavera 3'te 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı!

Gelir Paylaşımı Modeli ile TOKİ ve Makro ortaklığında inşa edilen Park Mavera 3 projesi, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Yaşam Santorini'de 0.98 faiz oranı fırsatı!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Santorini İzmir Çiğli'nin merkezinde yükseliyor. Projede 0.98 faiz oranı fırsatı sunuluyor. 

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı!

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. Bayrama özel kampanyası bulunan projede 825 adet daire ile 17 adet ticari birim yer alıyor.

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Park Hayat İncek'te indirim fırsatı! Yeni proje!

İşmen İnşaat tarafından Ankara'nın İncek İlçesi'nde hayata geçirilen Park Hayat İncek projesinde 4+1 dairelere özel yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor..

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Nurol Park fırsat Haberi

Nurol Park fırsat

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nurol Park projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Bağcılar ilçesinin Güneşli bölgesinde yükseliyor.


Nurol Park projesinde 1.418 tane daire bulunuyor. Projedeki dairelerin tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde yapıldı. 


Nurol Park'ta fırsat devam ediyor

Nurol Park projesinin ödemelerini kapsayan bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirim yapılıyor. Ayrıca 50 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 


2016 yılında teslim edilecek olan Nurol Park projesi 6 blok olarak yükseliyor. Projede 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daire bulunuyor.


Nurol Park Güneşli projesinde sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler, açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant, güneşlenme terasları yer alıyor. 


Nurol...