28 / 04 / 2024

Nurol Park kiralık daire

Nurol Park kiralık daire

Nurol Park Güneşli projesi 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Peki Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park satılık daireler!

Nurol Park satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje 6 blok halinde yükseliyor.

Nurolpark daire fiyatları!

Nurol Park Güneşli Rezidans projesinde 54 adet rezidans daire ve 84 adet loft dairenin yanında 880 adet towers daire de yer alıyor. İşte Nurolpark daire fiyatları...

Nurol Park Güneşli satış ofisi!

Nurol Park Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park konut blokları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park'ın ticaret bölümleri için 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin E bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nurol Park'ta tek seferde 22.8 milyon liralık toplu ofis satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Günesli'deki Nurol Park projesinden tek seferde yabancı yatırımcıya 22.8 milyon liralık toplu ofis satışı yapıldı..

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Nurol Park sakinleri Yaza Merhaba dedi!

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, ilk etkinliğini Nurol Park’ta düzenleyerek Yaza Merhaba dedi...

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü!

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü ile gün ışığı iç mekanlara maksimum düzeyde taşınıyor. Nurol Park'ta daire fiyatları 615 bin TL'den başlıyor...

Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları!

Nurol Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Hemen teslim edilen Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor...

Nurol Park kiralık daire Haberi

Nurol Park kiralık daire

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen Nurol Park Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülen Bağcılar Nurol Park 'ta sokak mağazaları da bulunuyor. Proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor.


Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 5 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana sahip proje konut ve ofislerden oluşuyor.


Güneşlenme terasları ve restorant gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı Nurol Park Yenibosna projesinde avlu ve teraslar, açık hava dinlenme alanları, sokak cafeleri, alışveriş alanları,  spor tesisleri ve kapalı yüzme havuzu da mevcut.


Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

1 oda 1 salon daire fiyatları 356 bin lira, 

2 oda 1 salon daire fiyatları 454...