04 / 05 / 2024

Nurolpark daire fiyatları!

Nurolpark daire fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Güneşli Rezidans projesinde 54 adet rezidans daire ve 84 adet loft dairenin yanında 880 adet towers daire de yer alıyor. İşte Nurolpark daire fiyatları...



Bağcılar  Nurol Park  projesinde yer alan daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.  Nurol GYO  imzası ile hayata geçirilen proje 6 blok olarak tasarlandı. 


Satış süreci devam eden Nurolpark Evleri'nin ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim veya 50 ay faizsiz ödeme imkanı mevcut. Proje Hürriyet Medya Towers arsasında yükseliyor.


Nurolpark daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Güneşli Nurolpark Rezidans'ta spor tesisleri, alışveriş alanları gibi ortak yaşam alanlarının yanı sıra avlu ve teraslar, sokak cafeleri, açık hava dinlenme alanları, restorant, kapalı yüzme havuzu ve güneşlenme terasları da yer alıyor.


Nurolpark daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 356 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 454 bin TL, 3 oda 1 salonlarda ise 726 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nurol Park Rezidans iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön