13 / 05 / 2024

nurolpark basınekspres yolu

nurolpark basınekspres yolu

Nurol GYO Basın Ekspres Yolu projesinin ismi Nurolpark oldu. Nurolpark Güneşli'de Hürriyet Medya Towers arazisi üzerinde, 59 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

nurolpark basınekspres yolu Haberi

nurolpark basınekspres yolu


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 127 bin 500 milyon dolara satın aldığı Hürriyet Medya Towers binası üzerinde inşa edeceği konut projesinin adı belli oldu. Nurol GYO Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alacak olan projesini Nurol Park adıyla satışa sunuyor.


Nurolpark Güneşli Basın Eskpres Yolu üzerinde inşa ediliyor. Hürriyet Medya Towers arazisinda hayata geçirilecek olan Nurolpark projesi için yıkımlar 2 Kasım 2012 tarihinde başlatılmıştı.


Rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan meydana gelen Nurolpark Güneşli projesi 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü basına tanıtılıyor. Nurolpark projesi 59 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Telefon: 0 212 286 82 40

Web adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan...