19 / 05 / 2024

Nurşah Serter kim

Nurşah Serter kim

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Mekab İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekab İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nurşah Bağıran ve Mustafa Küşat tarafından kuruldu.

Nurşah Serter kimdir?

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Zeki Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi, Dünya Gazetesi Blokları'nda kuruldu.

İstimlak işlemini kim yapar?

İstimlak kamu yararı gözetilerek şahısa ait taşınmazların yol, okul, hastane ve bunun gibi kamunun ortak kullanımı ihtiyacına hizmet verme amacıyla ilgili kanun hükümlerinin uygulanması işlemi oluyor. Peki, istimlak işlemini kim yapar?

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şah Kızılkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Esenler, Üçyüzlü'de kuruldu.

Kayyımı kim tayin eder?

Ergin bir şahıs, herhangi bir sebeple benzeri bir sebeple bir işini kendisi görebilecek veya bir temsilci atayabilecek durumda değilse kayyım tayin edilir. Peki kayyımı kim tayin eder?

Şah-ı Hane'de 180 bin TL'ye! 7 karede!

Ümraniye'de Seda İnşaat tarafından hayata geçirilen Şah-ı Hane projesinde satışlar başladı. Projede ev fiyatları 180 bin liradan başlıyor

Sandalyeci, ahşap sandalye seçeneklerini tanıttı!

Sandalyeci’nin ürün yelpazesinde yer alan birbirinden şık ürünler, ahşabın ihtişamından vazgeçemeyenler için ideal seçenekler sunuyor…

Rasch, Factory ile ahşabın dokusunu mekanlara taşıyor!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch, endüstriyel yapıların cazibesinden ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonu “Factory” ile beton, taş, kum, metal ve ahşabın dokusunu mekanlara taşıyor.

Ahşap camiyi yakan fırıncı durduruldu, cami yeniden düzenlendi!

Samsun'da bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Ahşaplar yakılması için fırıncıya satıldı. Kaymakam olaya müdahale edince, tarihi eser kurtarıldı. Cami yeniden inşa edildi

Ahşabın binalardaki tasarım etkisi!

Coney Island Ahşap Yolu'yla başlayan ahşabın dönüşüm hikayesi o zamanlar tarihi eser korumacılarını öfkelendirse de sonrasında ortaya tasarım harikası ürünler çıktı...

Şah inn Paradise, Ramazan'da da yüzde 100 doluluk yaşıyor!

Alternatif turizmde sektör lideri Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi

Kadıköy'de boş ahşap bina yandı!

Kadıköy'de, boş ahşap bina yanarak kül oldu. Binadan yükselen dumanlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yoğun duman Kadıköy semalarını kapladı

Nurşah Serter kim Haberi

Nurşah Serter kim

Nurşah Serter kimdir?

Nurşah Serter, 1984 yılında, Erzincan’da doğan Nurşah Serter, 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. 


2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Çevre Kontrolü ve Yapı Teknolojisi Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 


2011 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Yapı Doktora Programı’nda başladığı Doktora eğitimine halen devam etmektedir. 2007-2011 yılları arasında çeşitli mimarlık ofisleri ve inşaat firmalarında mimar olarak çalışmıştır. 


2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir. Y. Mimar Nurşah SERTER evli ve 1 çocuk...