03 / 05 / 2024

Nurseli İdiz malvarlığı

Nurseli İdiz malvarlığı

35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.

Haftanın fırsatını kaçırma! Asus D515DA-EJ819 dizüstü laptop 1.149 TL taksitle! 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Asus D515DA-EJ819 dizüstü laptop 1.149 TL taksitle satışa sunuldu! İşte uyguna satılan laptopun 19 Ocak 2023 fiyatı ve öne çıkan özellikler…

Gümüş altına diz çöktürdü! Gümüş fiyatları bugün...

Altın fiyatlarında sert düşüş bugün de devam ediyor. Gümüş ise altın fiyatlarının tersine yükselişe geçti. Altın fiyatları neden düştü? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte gümüş ve altında son gelişmeler.

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa sunuldu! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Diz üstü bilgisayarda devrim. İşte Huawei MateBook X Pro’nun özellikleri ve fiyat listesiTeknoloji devi Huawei Türkiye, bugün dikkat çeken Huawei MateBook X Pro dizüstü modelini Türkiye’de satışa sunduklarını açıkladı.

Dolar, sterline de diz çöktürdü! Sterlin dolara karşı 37 yılın dibinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Sterlin, dolar karşısında son 37 senenin, avro karşısında da 19 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Amazon’da tablet bilgisayarlarda inanılmaz fiyatlar! Marka marka 07 Eylül 2022 fiyat listesi 

Velileri ve teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber...   İnternet alışverişinin devi Amazon’un başlattığı Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında çeşitli markaların dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayar modelleri ile kapınıza kadar geliyor. İşte sizin için hazırladığımız bilgisayar güncel fiy

Amazon'u duyan koşuyor! Dizüstü ve tabletlerde 03 Eylül fiyat listesi

Gözünüz tablet, bilgisayar fiyatlarında ise Amazon'un indirimli fiyat listesine bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü okulların açılmasına az bir zaman kala cazip fiyatlar birbirleri ile yarışıyor... İşte dizüstü ve tabletlerde 03 Eylül fiyat listesi.

Size en uygun iPad modeli hangisi? Apple’ın en çok satan tabletlerinden iPad Pro 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılması ile birlikte dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarlar hepimizin radarında. Apple’ın en çok satan tabletleri ne kadar? Teknik özellikleri ne? İşte haberin devamı….

Miras kalan ev kiraya verilir mi?

Medeni Kanun gereği, vefat eden kişinin tüm malvarlığı ve hakları, yasal varislerine kalıyor. Peki, Miras kalan ev kiraya verilir mi? Miras kalan evin kirası nasıl bölüştürülür? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. Amazon Prime indirimlerinde birçok dizüstü bilgisayara büyük indirimler geldi. Piyasa fiyatının çok altına satılan ve fiyat - performans olarak baktığımızda olumlu sonuç veren ürünleri sizin sizin listeledik… 

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Gittigidiyor'da indirim fırsatı! İşte Monster Tulpar T7 V25.1.2 Dizüstü Bilgisayar 2 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en çok sevilen e-ticaret platformlarından Gittigidiyor, Süper Fiyat kampanyası kapsamında Monster Tulpar T7 V25.1.2 Dizüstü Bilgisayarları indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Nurseli İdiz malvarlığı Haberi

Nurseli İdiz malvarlığı

Tiyatro sanatçısı Can Gürzap, ‘Evliliğe Gelince’ oyununun turnesine gitmeyerek tiyatroyu zarara uğrattığı iddiasıyla meslektaşı Nurseli İdiz hakkında 4 yıl önce açtığı davayı kazandı. İdiz, iddia edildiği gibi alkolden değil ‘bipolar bozukluk’ yüzünden turneye katılamadığını belirtse de tazminattan kurtulamadı.


Sözleşmede yer alan ceza ve tazminat miktarını göz önünde bulunduran mahkeme, sanatçının bin lira maddi, 5 bin lira manevi ve 10 bin lira cezai bedel olmak üzere toplam 16 bin lirayı Gürzap’a ödemesine karar verdi. Tazminatı alamayan Can Gürzap da avukatı Dilek Şahbaz aracılığıyla İdiz’i icraya verdi. Ancak 35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.



Hayati...