27 / 04 / 2024

nurullah cahan

nurullah cahan

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak'taki kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmelerde bulunarak “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” diye konuştu.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Uşak’ta 5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederek,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

Uşak'ta köy yolları ulaşıma elverişli hale getiriliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent merkezinde olduğu gibi köylere ulaşımda da belediye imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Nurullah Cahan: Binaların kaba inşaatı bitmek üzere!

Uşak'ta TOKİ tarafından örnek gösterilen kentsel dönüşüm projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Binaların kaba inşaatı bitmek üzere. Uşak'ın çehresini değiştirecek yeni bir kent merkezi kuruyoruz" dedi

Nurullah Cahan: Marka bir şehir için atılacak en önemli adım!

Uşak Belediyesi kentin vitrini ve geleceğini değiştirmek adına TOKİ ile işbirliğinde yürüttüğü projede hergün bir aşama daha geçiyor.

Uşak'ta kent içi çevre yolları çalışmaları devam ediyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 Uşak'ta bozuk yol kalmayacağına dair verdikleri sözün arkasında olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Uşak Belediyesi'nin imaj projelerinden olan ve 430 bin metrekarede hayata geçecek Kentsel Dönüşüm Projesi hergün daha da ilerlemeye devam ediyor. Projesinin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Kentsel dönüşümle yeni bir Uşak doğacak!

Uşak'ta büyük projelerin hayata geçmesi için zemin hazırladıklarını söyleyen Başkan Nurullah Cahan, "Amacımız kente kalıcı yarar sağlayacak hizmetler yapmak" dedi.

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçak tarafından kuruldu.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

Blok Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Blok Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gül tarafından kuruldu.

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Akva Otelcilik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akva Otelcilik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir ve Zahir Cahan tarafından kuruldu. 

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniyede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Can tarafından kuruldu. 

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Mücahitoğlu tarafından kuruldu.

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cem Has, Nurullah Saçlı ve Onur Mustafaoğlu tarafından kuruldu.

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Aydoğdu tarafından kuruldu.

nurullah cahan Haberi

nurullah cahan

Uşak kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak Belediyesi ziyaretinde Uşak’da yapılan çalışmaların diğer illere örnek olduğunu ifade ederek, “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” dedi.


Bakan Eroğlu’nun Uşak Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projeleri hakkında brifing verdi. Bakan Eroğlu’na Uşak ziyaretinde Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve protokol üyeleri de eşlik etti.


Burada bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak’a her türlü desteği sağlayarak büyük projelerin hayata geçmesini sağlayacaklarını belirtti. Eroğlu,” Belediye Başkanımız Nurullah bey çok çalışkan ve özellikle dev...