06 / 05 / 2024

Nurullah Mert Kahyaoğlu

Nurullah Mert Kahyaoğlu

Evyurt Konaklama ve Turizm Limited Şirketi, Ömer Çetinsaya, Kadir Kaya, Nurullah Mert Kahyaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Dikkat! Uzmanlar tek tek açıkladı! SGK, SSK, emekli ve Bağkur’lu...

Vatandaşlar dikkat hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlar tek tek açıkladı. SGK, SSK, emekli, Bağkur’lu herkesin merak ettiği soruların yanıtını İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarı Mert Nayır verdi. İşte sorular ve yanıtları...

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Konut fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut alacakların beklememesi gerektiğini artışın ilerleyen zamanlarda daha da artacağını dile getirdi. 

Nurullah Mert Kahyaoğlu Haberi

Nurullah Mert Kahyaoğlu

Evyurt Konaklama ve Turizm Limited Şirketi, Ömer Çetinsaya, Kadir Kaya, Nurullah Mert Kahyaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Evyurt Konaklama ve Turizm Limited Şirketi 16 bin 500 TL'lik hisse Ömer Çetinsaya'ya ayrıca yine aynı oran Nurullah Mert Kahyaoğlu'na ait. 17 bin TL'lik hisse ise Kadir Kaya'ya ait. 


Evyurt Konaklama ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; her türlü özel kız ve erkek öğrenci yurtları açabilir mümessillik kurabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Evyurt Konaklama ve Turizm Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Atışalanı Caddesi, Sancak Sokak, Bina No:...