05 / 05 / 2024

Nurullah Saral

Nurullah Saral

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Hacı Ali Saral vefat etti!

Saral İnşaat ortaklarından merhum Hacı Cemal Saral'ın kardeşi Hacı Ali Saral hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emrahnejad Dızajı tarafından kuruldu.

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Saral Life Silivri'de 370 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Silivri Saral Life projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor..

Saral İnşaat'ın acı günü: Hacı Şevki Saral vefat etti!

Saral İnşaat kurucu ortaklarından Hacı Şevki Saral vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek.

Nurullah Saral Haberi

Nurullah Saral

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta  Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu. 


Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, hertürlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaattaahhüt işleri;...