03 / 05 / 2024

nurus mobilya 2015 tasarımları

nurus mobilya 2015 tasarımları

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Her mobilya akıllanmalı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü markalarından Nurus, dünyanın geleceği şekillendirecek 200 markası arasına girdi.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi!

Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı. Fuara katılan 23 Türk firması ise dünyaca ünlü markalara mobilyalarını tanıtırken, uluslararası işbirliği görüşmelerine de imza attı.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı başladı!

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi. Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı.

İlk 6 ay 1 milyar 100 milyon dolar mobilya ihracatı yapıldı!

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Türkiye mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 12. sıraya yükseldi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat rakamlarına göre dünyada mobilya ihracatı yapan ülkeler sıralamasında Türkiye, 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

nurus mobilya 2015 tasarımları Haberi

nurus mobilya 2015 tasarımları

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.


Nitelikli tasarımları ile dünyanın lider mobilya üreticileri arasında yer alan Nurus, Stefan Brodbeck tasarımı Alava ailesi ile mekânlara tarz katıyor. Kabuğu andıran zarif formu ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava, hem çevreci hem de estetik özellikleri bir arada bulunduruyor. Alava, inovatif tasarım, ekoloji ve sürdürülebilirlik konularında dünyadaki önemli projelerin ödüllendirildiği Green Good Design Awards 2015’te ürün tasarımı kategorisinde Green 100 listesine girmeyi başardı.


Sürdürülebilirliğin yanı sıra oturma konforu ve estetik özellikleri ile kullanıcısının beklentisini yükselten Alava ailesi, zengin renk yelpazesi ve ayak seçenekleri ile hem modern hem de estetik özellikleri bir arada bulunduruyor. Her tür çalışma ve yaşam...