06 / 05 / 2024

Nurus Münih satış ofisi

Nurus Münih satış ofisi

Ofis mobilyasında Avrupa’nın önemli oyuncularından biri olmayı hedefleyen Nurus, Münih’e satış ofisi, İtalya’da ise üretim tesisi açtı. Şirket sadece Alman pazarından 5 yılda yüzde 5 pay almayı hedefliyor.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar’da devlet müzesi satılıyor! 45 milyon TL değer biçildi!

Afyonkarahisar’daki müze ‘sahibinden' de satışa çıkarıldı. Arsaya, 45 milyon TL fiyat biçildi. Önemli eserlerin bulunduğu müze satış gerçekleşirse tahliye edilecek. 

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

6292 Sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Orman Köylülürenin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

2/B ve tarım arazilerinin satış bedeli taksitleri ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2/B ve tarım arazileri satışında 46 bin 500 hak sahibinin Nisan, Mayıs ve Hazirana ait 156 milyon liralık borcunu 3 ay süreyle erteliyoruz" açıklamasında bulundu...

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Ukrayna'da IMF'nin istediği tarım arazilerinin satışını öngören tasarı yasalaştı!

Ukrayna'da Uluslararası Para Fonunun (IMF) ülkeye kredi vermek için şart koştuğu, tarım arazilerinin satışını öngören tasarı yasalaştı.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısı protesto edildi!

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısına karşı gösteri düzenlendi. Protestocular ile polis arasında arbede yaşandı ve 2 polisin yaralandı...

TOKİ Konya Akören projesi 25 Kasım'da satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Akören projesini 25 Kasım'da satışa çıkıyor.

Nurus Münih satış ofisi Haberi

Nurus Münih satış ofisi

Türkiye’nin önde gelen ofis mobilyası üreticilerinden Nurus, bilinirliği yüksek global bir Türk markası yaratma hedefi doğrultusunda Avrupa’daki yatırımlarını hızlandırdı. Avrupa’daki ilk satış ofisini sektörün önemli merkezlerinden biri olan Münih’te açan Nurus, İtalya’da faaliyete geçirdiği tesisle koltuk üretimini de Avrupa’da yapacak. Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Renan Gökyay, “Çok yakında koltuklarımızın tamamını ‘made in Europe’ olarak çıkarmaya başlayacağız” dedi. 


Deloitte, Vodafone, Microsoft gibi dev şirketlerin ofis mobilyalarını üreten Nurus, uluslararası büyüme hedefl eri doğrultusunda yatırımlarına hız kattı. Dünya çapında 40 bayisi ve Dubai’de satış ofisi bulunan Nurus, Almanya’nın tasarım merkezi olarak kabul edilen Münih’te açtığı satış ofisini bölgenin merkezi yaptı. North88 isimli yerleşkede yer alan ‘showroom’ açılışı 26 Mart Perşembe günü Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Renan Gökyay, Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Gökyay...