29 / 04 / 2024

Nurus ofisleri

Nurus ofisleri

Nurus, yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok büyük projenin yanı sıra, tekil ve küçük ofislere yönelik kapsamlı çözümleriyle de ön plana çıkıyor. Nurus’tan küçük ofis sahiplerine, yeni iş kuranlara özel kampanya.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda!

Kar İnşaat imzasıyla inşa edilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje İzmir İl'i Alsacak 1. Kordon'da yükseliyor. İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ferko Line Ofisleri lokasyon!

Toplam 95 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje toplam 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otelden oluşuyor. Ferko Line Ofisleri lokasyon bilgisine göre Axis AVM'nin karşısında yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Nurus ofisleri Haberi

Nurus ofisleri

Nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, küçük ve tekil ofisler, yeni iş kuranlar ya da ofisinin dekorasyonunda değişikliğe gitmek isteyen tasarım meraklıları için yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında bir ofisin tüm temel ihtiyaçları düşünülerek üç özel paket hazırlayan Nurus, kalitesini ve güvencesini en özel fiyatlar, hızlı teslimat ve ücretsiz montaj imkanı ile müşterileriyle buluşturuyor.


Nurus, yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok büyük projenin yanı sıra, tekil ve küçük ofislere yönelik kapsamlı çözümleriyle de ön plana çıkıyor. Hazırladığı paketleri ve tamamlayıcı ürünleri ile Nurus, yönetici alanından toplantı salonuna kadar bir ofisin ihtiyacı olacak her türlü çözümü bir arada sunuyor.


Ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile Nurus, bu kampanya kapsamındaki ürünlerini hızlı teslimat ve...