28 / 04 / 2024

Nusr Et Steakhouse

Nusr Et Steakhouse

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-et Dubai'de şube açtı!

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Yalova Hacımehmet Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesine bağlı Hacımehmet Köyü G22C11A4A, G22D15B3B pafta, 470 parsel numaralı taşınmaza ait İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylanarak, kurumlara iletildi...

Yalova Sultaniye Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Sultaniye Köyü G22-c-12-b-1-c - G22-c-12-b-4-a ve G22-c-12-b-4-b nolu halihazır pafta sınırları içinde belirtilen alana ait İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

1964 yılında Et ve Balık Kurumu tesisleri İzmit'e nakledilecekmiş!

1964 yılında Et ve Balık Kurumu'nun Haydarpaşa'da bulunan tesislerinin İzmit'e nakledilmesi kararlaştırılmış. İstanbul-İzmit yolu üzerinde 10 milyon liraya mal olacak, yeni kurum tesisleri inşa edilecekmiş.

TOKİ 9 ilde proje yapım işi etüd raporu hazırlanmasını ihaleye çıkarıyor!

TOKİ; Balıkesir, Sakarya, Karaman, Karabük, Aydın, Çorum, Düzce, Sivas, Yozgat İllerinde Yapılacak Olan Yapım İşlerine Ait Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşini ihaleye çıkarıyor.

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

Nusr Et Steakhouse Haberi

Nusr Et Steakhouse

Ünlü et restoranı Nusr-Et Steakhouse'un kurucusu Nusret Gökçe son dönemlerin en popüler isimlerinden biri. Gökçe, 1983'te maden işçisi bir babanın beş çocuğundan birisi olarak Erzurum'da dünyaya gelmiş. Henüz iki yaşında iken ailesiyle birlikte Darıca'ya göç etmiş. Ortaokul birinci sınıf tamamlamadan okuldan ayrılmak zorunda kalmış. Meslek hayatına ise İstanbul Bostancı'da kasaplar çarşısında çırak olarak başlamış. 2007'de kasap restoran konseptli Günaydın Steakhouse'a geçmiş. Bir süre sonra bu işin dünyada nasıl yapıldığını öğrenmek için Arjantin ve ABD'ye giderek steakhouse konseptlerini incelemiş. Ardından yurda dönüp arkadaşı Mithat Erdem ile birlikte Nusr-Et'i kuruyor. Nusr-Et bugün Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'in de ortak olduğu Türkiye, ABD, Dubai'de şubeleri olan ve 2 bin kişinin çalıştığı dev bir steakhouse zinciri. Dünya çapında üne kavuşan Gökçe, et tuzlama...