Nusr Et Steakhouse Haberi
Ünlü et restoranı Nusr-Et Steakhouse'un kurucusu Nusret Gökçe son dönemlerin en popüler isimlerinden biri. Gökçe, 1983'te maden işçisi bir babanın beş çocuğundan birisi olarak Erzurum'da dünyaya gelmiş. Henüz iki yaşında iken ailesiyle birlikte Darıca'ya göç etmiş. Ortaokul birinci sınıf tamamlamadan okuldan ayrılmak zorunda kalmış. Meslek hayatına ise İstanbul Bostancı'da kasaplar çarşısında çırak olarak başlamış. 2007'de kasap restoran konseptli Günaydın Steakhouse'a geçmiş. Bir süre sonra bu işin dünyada nasıl yapıldığını öğrenmek için Arjantin ve ABD'ye giderek steakhouse konseptlerini incelemiş. Ardından yurda dönüp arkadaşı Mithat Erdem ile birlikte Nusr-Et'i kuruyor. Nusr-Et bugün Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'in de ortak olduğu Türkiye, ABD, Dubai'de şubeleri olan ve 2 bin kişinin çalıştığı dev bir steakhouse zinciri. Dünya çapında üne kavuşan Gökçe, et tuzlama...