05 / 05 / 2024

Nusret londra şubesi

Nusret londra şubesi

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Nusret Suna: O binalar kentlerin kalbine bir saplanan hançer!

Kandilli’nin verilerine göre 6,9 şiddetinde deprem meydana gelen İzmir’de, ‘İmar Barışı’nın yolunu açtığı kaçak yapı başvurusu yeniden gündeme taşındı. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Nusret Suna: 1999 depreminden bugüne hiç ders çıkarmamışız!

İstanbul’daki binaların çoğunun depreme dayanıksız oluğunu belirten İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, “Deprem güvenlikli bir kent değil İstanbul” dedi...

Nusret Gökçe'nin Mikonos'taki şubesi kapatıldı!

Yaptığı tuz dökme hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe’ye büyük şok yaşadı. Gökçe’nin 15 gün önce Mikonos’ta açtığı restoranı 48 saat boyunca kapatıldı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Kafe Pi’nin 21’inci şubesi Londra’da hizmete giriyor!

9 yıl önce 3 üniversitesi tarafından Beyoğlu’nda açılan ‘Kafe Pi’nin 21’inci şubesi Londra’da hizmete giriyor. Kısa sürede önemli başarıya imza atan 3 ortak, Alaçatı’dan sonra İstanbul’da otel de açmaya hazırlanıyor.

Erksan Uluslararası Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erksan Uluslararası Yapı ve Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından açıldı...

İrontaş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

İrontaş İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon 938 bin 35 TL sermaye ile, Onur Atalay tarafından açıldı...

BMT Altis Turizm Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı !

BMT Altis Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 25 bin TL sermaye ile, Mine Birinci tarafından açıldı..

Filiz Eğitim Anonim Şirketi Bayraktar Kız Yurdu şubesi açıldı!

Filiz Eğitim İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Bayraktar Kız Yurdu şubesi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Alper Sert tarafından açıldı...

Nusret londra şubesi Haberi

Nusret londra şubesi

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusret Gökçe, Londra Knightsbridge ve New York 56’ncı caddede şube açıyor. Dünya yıldızları Rihanna, Ben Affleck, Welback gibi isimlerin bile tişörtlerini giydiği Nusret, internetten aldığı rüzgar ile yatırımlarına hız verdi. Türkiye ve Dubai’de 7 restoranı bulunan Gökçe’nin, hedefi ise Türkiye’den bir dünya markası çıkarmak. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile ortak olan Nusret Gökçe, ABD’deki restoran sayısını 2018 yılına kadar 3’e, İngiltere’deki restoran sayısını ise 2’ye yükseltmeyi hedefliyor. Nusret Gökçe’nin hedefi Avrupa’da da şubeleşmek.Nusret Gökçe’nin sosyal medya hesabından paylaştığı videolar 10 milyondan fazla kişi tarafından izleniyor. #Saltbae hastag’ıyla tüm dünyaya yayılan videolar ve eti tuzlama hareketi, ABD sokaklarında grafitti bile oldu. 


EKONOMİK PAZAR OLUŞTU

Ünlü isimler tişörtlerine baskı yaptırırken,...