02 / 05 / 2024

Nusret londra

Nusret londra

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Londra'da metrolarındaki ücretlendirme sistemi İstanbul'da da uygulanacak!

Türkiye'de de özellikle İstanbul için gündeme gelen “yoğun trafiği hafifletmek amacıyla özel araçlardan ücret alınması” sistemi, İngiltere'nin başkenti Londra'da meyvelerini verdi. Uygulama İstanbul'da da uygulanacak...

Londra'daki Tower Bridge'in seyir kulesinin zemini camla kaplandı!

Thames Nehri' nin üzerinde yer alan 120 yıllık Tower Bridge, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden. Tower Bridge'in seyir kulesi yenilenerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı.

Londra paralı girişle ihya oldu İstanbul ne yapacak?

Gündeme gelen kent merkezlerine paralı giriş uygulamasıyla Londra’da 11 yılda 1.2 milyar sterlin (4.3 milyar TL) gelir elde edilirken, İstanbul’daki sonuçları merakla bekleniyor.

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Londra'nın simgesi Tower Bridge'e cam zemin!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından 120 yıllık Tower Bridge'in 42 metre yükseklikte bulunan seyir kulesi yenilerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı. Cam zemin büyük ilgi görüyor...

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Londra Dünya Turizm Fuarı başladı!

Antalyalı turizmciler, tanıtım maratonuna Londra Fuarı ile başladı. Heyete Vali Muammer Türker başkanlık ediyor. 6 Kasım'a kadar açık kalacak Dünya Turizm Fuarı'nı her yıl 50 binden fazla kişi ziyaret ediyor.

Dünya Turizm Fuarı Londra'da başladı!

Her yıl 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Dünya Turizm Fuarı (WTM) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı. Türkiye fuarda 800 metrekarelik alana kurulu standlarla temsil ediliyor

Nusret londra Haberi

Nusret londra

TÜRK markalarının yurtdışındaki varlığı güçlenmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, yeni restoranlar açacağını söyledi.


Dubai’deki restoranında yurtdışındaki planlarını anlatan Nusret Gökçe, Turquality programına katılma yönünde başvurularını yaptıklarını belirtti. Türk şirketlerinin markalaşması yönünde adımlarını teşvik etmek için kurulan Turquality, kira, tanıtım, danışmanlık, reklam gibi faaliyetlerde firmalara destek oluyor. Başvuruların yapıldığını ve yakın bir zamanda Turquality kapsamına girmeyi istediklerini belirten Nusret Gökçe, yeni şubeler açmayı planladıklarını da anlattı.


Halihazırda yurtdışında sadece Dubai’de bulunan Nusr-Et’in ABD ve İngiltere’de açacağı restoranların ilk start tarihi ise bu yıl ortası.


Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusret Gökçe’nin, ilk restoranlarını açacağı yerler ise Londra Knightsbridge ve New York 56’ncı cadde...