29 / 04 / 2024

Nusret Miami ne zaman açılacak

Nusret Miami ne zaman açılacak

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Nusret Suna: 1999 depreminden bugüne hiç ders çıkarmamışız!

İstanbul’daki binaların çoğunun depreme dayanıksız oluğunu belirten İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, “Deprem güvenlikli bir kent değil İstanbul” dedi...

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Nusret, Miami'de 70 bin TL'ye suit kiraladı!

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Nusret, köyüne külliye yaptırıyor!

Et lokantaları sahibi Nusret Gökçe, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde külliye yaptıracak. Külliyenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Türkler en çok Miami ve Londra'dan konut alıyor!

Yabancıların Türkiye’den konut alımı artarak devam ederken, Türk vatandaşları da ‘ülke içinde artan güvenlik kaygıları’ nedeniyle Avrupa ve ABD’de konut almaya başladı. Bu bağlamda öne ABD’nin Miami kenti ile İngiltere’nin başkenti Londra çıkıyor

Nusret Miami ne zaman açılacak Haberi

Nusret Miami ne zaman açılacak

Nusret Gökçe, ABD’de ilk restoranını 4 Kasım günü açıyor. Sosyal medya fenomeni olan Gökçe, Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da açıyor. Nusr-Et, Türkiye’de 8 ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde iki olmak üzere toplam 10 restoranında misafirlerini ağırlıyor.

Gökçe’nin ortağı Mithat Erdem, "Buradaki yatırımı tamamladık. Şimdi sırada New York ve Doha var. " diye açıkalama yaptı. 

Erdem sözlerine şöyle devam etti; "Bir ay sonrada buradaki restoranı açacağız. ABD’deki ikinci şubenin yatırım tutarı da 5 milyon dolar civarında olacak" dedi. Nusr-Et Steakhouse’un Miami’deki mönüsünde Türk şaraplarının da yer alacağı belirtildi.


200 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan,  780 metrekarelik alanda misafirlerini ağırlayacak. Nusret Gökçe, özellikle “Saltbae” hastagi ile ses getirdi....