27 / 07 / 2024

Nüvit Uyar mimarlık

Nüvit Uyar mimarlık

Mimar Nüvit Uyar kimdir? Mimar Nüvit Uyar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Nüvit Uyar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüvit Uyar..

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erçelik tarafından kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ahmet Nemli tarafından kuruldu.

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cesur ve Yahya Bayer ortaklığında kuruldu.

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ergin tarafından kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özlem Çolak tarafından kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Nüvit Uyar mimarlık Haberi

Nüvit Uyar mimarlık

Nüvit Uyar kimdir?

1959 da İzmir de doğdu. 1976 da Karataş Lisesinden, 1982 de Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Mimar Erdoğan Topuz Atölyesinde ve Tepe Grubunda çalıştı.


1986-1989 da Mimar Güner Eliçin ile ortak olarak çalıştı. 1989 yılında kurduğu şirketi Tüm Yapı-Nüvit Uyar adıyla kendi bürosunda çalışmalarını yürütmüştür. 


Aile şirketi Egesin Ltd. yönetimine, Nüvit Uyar Mimarlık Atölyesi adıyla Serbest Mimarlık ve Yapı Uygulamalarına devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyesi olan Nüvit Uyar'ın yayınlanan projeleri; Temsil Plaza/Özel Yarışma Birinciliği (Tasarım Dergisi 75. Sayı), İzmir de 4 Yıldızlı Kent Oteli (Tasarım Dergisi 95. Sayı), Joker Kimya Merkez Ofisi, Temsil Plaza (2011 Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi -Ticari Yapılar)'dır.

Nüvit Uyar, İzmir Serbest Mimarlar Derneği yönetim kurulunda,...